Центр продажу:
048 793 50 40
payment link instagram link facebook link telegram link

Новини

Хід будівництва 3-ої черги Жилого Квартала «Авторский» на 13.12.2017

13.12.2017

Шановні покупці, продовжуємо інформувати вас про хід робіт на будівельному майданчику 3-ої черги Жилого Квартала «Авторский»станом на 13 грудня 2017 року.

  • У 1-ої черги завершується кладка газобетону на четвертому поверсі.
  • У 2-ої черги кладка газобетону ведеться на третьому поверсі.
  • У 3-ій секції кладка ведеться на четвертому поверсі.
  • Тривають роботи по монтажу сходових маршів.

Жилой Квартал «Авторский»- комфортабельний малоповерховий квартал бізнес-класу, розташований в Місті у Моря Чорноморська Рів'єра. Побувавши тут одного разу, вам точно захочеться тут жити! Красива архітектура, продумані планувальні рішення, автономне опалення, територія, що охороняється, чудові види на море і парк. У 800 метрах від вашого будинку розташовані обладнані пляжі з нагородою «Блакитний прапор».

Проэкт Жилой Квартал «Авторский» неодноразово ставав переможцем різних конкурсів. Так, в цьому році він визнаний кращим в номінації «Краща архітектура житлового комплексу України» міжнародної премії Eurupean Property Awards 2017-2018. Раніше комплекс отримував локальне визнання: у 2017 році - Кращий авторський проект у моря від Думская.net, в 2016 році - Кращий житловий комплекс Одеси і області за версією програми «Архітектурний Патруль» на каналі Думская.TV.

Встигніть придбати квартиру в Жилом Квартале «Авторский» на вигідних умовах! Всі деталі - в наших Центрах продажу.